Rólunk

Családias környezetben, korszerű oktatási eszközökkel, hozom-viszem szolgáltatással és sok éves tapasztalattal fő célunk a gyermekek tudásának fejlesztése.

Bemutatkozás

Tóthné Franczia Beáta vagyok. A bajai Eötvös József Tanítóképző Főiskola elvégzését követően angol nyelvi szaktanítóként végeztem 1995-ben. Szegeden élek.

Nagyon szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim is: gyerekekkel foglalkozni, tanítani őket, látni a fejlődésüket, érezni hálájukat, szeretetüket. Szeretem tanítványaimat motiválni, segíteni, játékosan tanítani. Mindezeket a leghatékonyabb módszerekkel magánórák és igény szerint kis létszámú csoportos foglalkozás keretében igyekszem megvalósítani modern oktatási eszközök (interaktív tábla, mágnes tábla, padlórobotok) segítségével családias, nyugodt környezetben.

A Tanodáról

A BeáTanoda tanulószobája Szegeden Szántó Kovács János utca 54 alatt található, családias, zöld övezetben. Szegeden belül igény szerint a délutáni foglalkozásokra a gyerekeket kiszállítjuk és a foglalkozások után a megbeszélt helyszínre vissza. A légkondicionált tanulószobában a gyermekek korszerű eszközökkel tanulhatnak.

Emellett 2021 óta online órákat is tartok így nem szükséges Szeged környékén tartózkodni ahhoz, hogy gyermeke a foglalkozásaimon részt vehessen.

Többek között interaktív tábla, Bee-Bot padlórobotok, mágnestábla, laptop, sok-sok játék, érdekes gyermekkönyvek, sporteszközök használata színesíti a délutáni foglalkozásokat.

Életképek

“A gyermekek mosolya, ragaszkodása és szeretete a legnagyobb elismerés, amit egy pedagógus kaphat…”

Gyerekek szállítása

A szülőknek szeretnénk segíteni, hozom-viszem szolgáltatásunkkal. A szegedi gyerekeket a Tanodába szállítjuk, majd a foglalkozások után vissza a megbeszélt helyszínre. A gyerekeket az egyénileg megbeszélt helyeken vesszük föl és adjuk vissza szüleiknek.

A szállításnak külön díja van. Ezt a jelentkezés oldalon tekinthetik meg extra szolgáltatásként.