Rólunk

Családias környezetben, korszerű oktatási eszközökkel, hozom-viszem szolgáltatással sok éves tapasztalattal fő célunk a gyermekek tudásának fejlesztése.

Bemutatkozás

Tóthné Franczia Beáta vagyok. A bajai Eötvös József Tanítóképző Főiskola elvégzését követően angol nyelvi szaktanítóként végeztem 1995-ben. Szegeden élek.

Nagyon szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim is: gyerekekkel foglalkozni, tanítani őket, látni a fejlődésüket, érezni hálájukat, szeretetüket. Szeretem tanítványaimat motiválni, segíteni, játékosan tanítani. Mindezeket a leghatékonyabban kis létszámú csoportos foglalkozás keretében igyekszem megvalósítani modern oktatási eszközök (interaktív tábla, mágnes tábla, padlórobotok) segítségével családias, nyugodt környezetben.

A Tanodáról

A BeáTanoda tanulószobája Deszken, Szegedtől mindössze 9 kilométerre található, családias, zöld övezetben. Igény szerint a délutáni foglalkozásokra a gyerekeket kiszállítjuk és a foglalkozások után Szegedre vissza. A légkondicionált tanulószobában a gyermekek korszerű eszközökkel tanulhatnak kis csoportos, de igény szerint egyedi foglalkozások keretében.

Többek között interaktív tábla, Bee-Bot padlórobotok, mágnestábla, laptop, sok-sok játék, érdekes gyermekkönyvek, sporteszközök használata színesíti a délutáni foglalkozásokat.

Életképek

“A gyermekek mosolya, ragaszkodása és szeretete a legnagyobb elismerés, amit egy pedagógus kaphat…”

Gyerekek szállítása

A szülőknek szeretnénk segíteni, hozom-viszem szolgáltatásunkkal. A szegedi gyerekeket a Tanodába szállítjuk, majd a foglalkozások után vissza Szegedre. Így 13.30-tól 16.30-ig a gyerekekre a Tanoda vigyáz és az egyedi igények alapján tanítja őket. A gyerekeket az egyénileg megbeszélt helyeken vesszük föl és adjuk vissza szüleiknek.

A szállításnak nincs külön díja.